Oferte

Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Promoția Sărbătorilor de Iarnă!!! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
Procurați două Certificate Cadou, și primiți reducere de -50% pentru al 3-lea. Felicită persoanele dragi și oferă-le clipe de neuitat!
Mai mult
OFERTĂ pentru Spa Complex din 10 proceduri pentru remodelare corporală OFERTĂ pentru Spa Complex din 10 proceduri pentru remodelare corporală
* 1 procedură de Piling turcesc cu masaj de spumă + Aqua Zona (hamam+bazin), * 3 proceduri de Parafango, * 3 proceduri de LPG corporal, * 2 proceduri de Pressoterapie, * 1 procedură de Miostimulare. Programul de remodelare corporală este întocmit individual după o consultație prealabilă cu specialistul.
Mai mult
Ofertă pentru peeling chimic facial!!! PROMOȚIE FINALIZATĂ) Ofertă pentru peeling chimic facial!!! PROMOȚIE FINALIZATĂ)
La achitarea a 2 proceduri de peeling chimic facial a cîte 500 lei, primiți CADOU "Aloe Vera Gel" pentru îngrijire după procedură.
Mai mult
Promoția sărbătorii de 8 Martie! (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Promoția sărbătorii de 8 Martie! (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
La procurarea unui Certificat Cadou în valoarea de minim 500 lei, primești în dar un Card de Reducere de 20%, valabil pînă pe 01 septembrie 2017.
Mai mult
Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min). (PROMOȚIE FINALIZATĂ) Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min). (PROMOȚIE FINALIZATĂ)
PROMOȚIA lunii August! Beneficiați de tratament turcesc complet și primiți CADOU o procedură de masaj la spate (30 min).
Mai mult