Servicii

Spa-etichet

Pentru majoritatea din noi prima vizită în centrul spa - este o vizită în DAY-SPA, unde vă puteți petrece cîteva ore sau o zi întreagă. Petreceți-Vă timpul cu confort maximal, folosind sfaturile noastre.
Pentru a avea o ședință confortabilă și a primi o plăcere maximă în Vivi SPA Vă aducem la cunoștință cîteva norme de comportament:

1. Rezervările pentru o ședință la Spa le puteți face cu 1-2 săptămîni înainte (dacă doriți ore de seară sau weekend atunci preferabil cu 3 săptămîni înainte), prin numere de tel: 022-85-84-87, 022-85-84-86.

2. Rezervarea trebuie să fie confirmată prin telefon cu o zi înainte de data programării.

3. Clientul are dreptul de a alege specialistul. Despre preferințele Dvs. puteți anunța Administratorul.

4. Este necesar să veniți la ședință cu 10-15 minute înainte de ora programată, pentru a lăsa ceva timp pentru schimb de haine.

5. Din păcate, timpul de întârziere se va reflecta asupra duratei tratamentului Dvs., deoarece orice modificare în programul specialiștilor poate afecta alte persoane programate mai tîrziu, precum și diferența de bani nu va fi compensată.

6. Timpul acordat schimbului de haine este inclus în ședința rezervată. Administratorul va preîntîmpina clientul despre expirarea timpului de ședere în salon cu 15 min. mai înainte.

7. Clientul poate prelungi ședința prin preîntimpinarea administratorului în caz dacă nu mai sunt alte rezervări și prin achitarea următoarei ședințe.

8. Dacă aveți hipertensiune arterială, boli de inima, alergii sau alte dificultăți cu sănătatea, Vă recomandăm să informați specialistul Dvs. sau Administratorul.

9. Pentru schimb de haine Vă puteți folosi de vestiar. Obiectele de valoare (banii, bijuterii, ceasuri și etc.) pot fi păstrate în dulap cu cheie, care o purtați cu Dvs.

10. Va rugăm să păstrați banii, bijuteriile, ceasuri și etc. în dulap. În caz contrar administrația nu este responsabilă pentru păstrarea obiectelor de valoare.

11. Pentru a menține liniștea și mediul de relaxare, rugăm oaspeții noștri să evite conversațiile și apelurile telefonice, care produc zgomote.

12. Vă rugăm să Vă atîrnați cu respect față de odihna și liniștea altor vizitatori a salonului, care se pot afla în celelalte cabinete.

13. Nu se permite de a aduce alcool și produse alimentare în salon, precum și prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor.

14. Fumatul este interzis.

15. Este interzisă folosirea echipamentului, aparatajului în baia turcească sau în cabinete fără prezența specialiștilor sau Administratorului.

16. Clientul este responsabil pentru deteriorarea echipamentului sau a proprietății. în acest caz, clientul achită costul integral al echipamentului sau al reparației la Administrator.

17. Timpul minim pentru utilizarea zonei acvatice - 30 min.

18. Aqua-zona este prevăzută pentru maxim 8 persoane.

19. Nu este permis cu copii mai mici de 16-18 ani.

20. Administrația nu poartă răspundere pentru leziuni sau accidente asociate cu încălcarea normelor de utilizare a zonei acvatice.

21. Administrația salonului Vivi Spa va fi recunoscătoare pentru toate comentariile și observațiile. Acestea ne vor ajuta la îmbunătățirea și performanța serviciilor noastre și să Vă oferim un mediu mai confortabil.