Shaping for Body

Împachetare SHAPING FOR BODY – Pomușore și matase (lifting, piele netedă, siluetă perfectă).

În zilele de astăzi din cauza stilului de viață agitat, petrecerea timpului liber devine din ce în ce mai valoros pentru noi toți. Mulți oameni au nevoie de o odihnă și plăcere absolută, atunci când poate fi singur cu sine. În același timp, este nevoie de îngrijire intensivă a corpului, menținerea sănătății pielii, corecția siluetei, creșterea fermității și elasticității pielii.

Pentru a satisface nevoile și dorințele date, a fost elaborată linia BABOR SPA, care corectează contururile corpului, are efect anti-age și oferă momente prețioase de relaxare și bucurie maximă.
BABOR SPA vă permite să obțineți nu numai plăcerea dorită, dar, de asemenea, creează un sentiment de neuitat de lux, aducînd într-o armonie a lumii interioare.

O serie de îngrijire pentru corp cu aromă delicată pentru modelarea corpului, creșterea densității, fermității și elasticității pielii.
- Îmbunătățește turgescența.
- Modelează silueta, face pielea mai fină.
- Prevede prevenirea îmbătrânirii premature.


Împachetare Vulcan

Recent, oamenii de știință au început să studieze proprietățile lavei vulcanice. În timpul experimentelor complexe s-a reușit extragerea substanței minerale – zeolit, de origine vulcanică. Această substanță ajută la eliminarea toxinelor din celulile pielii.

Zeolitul combate eficient celulita, îmbunătățește elasticitatea pielii. Împachetarea ajută la eliminarea edemelor și la remodelarea a corpului. Ca rezultat avem și scăderea în volume a corpului. Împachetarea minerală vulcanică devine procedura cea mai îndrăgită și populară. Împachetarea minerală vulcanică elimină acidul lactic din țesuturi. De aceea, această procedură este recomandată persoanelor,  care duc un mod de viață activ și regulat frecventează sălile de sport.Preț:
Împachetare Shaping for Body: 650 lei
Împachetare Vulcan: 620 lei