ÎMPACHETĂRI

Beneficiile împachetărilor corporale

Împachetările corporale devin din ce în ce mai populare în rândul doamnelor și domnișoarelor dornice să slăbească rapid, să-și detoxifice pielea și să scape de celulită. Într-adevăr, tratamentele corporale au o acțiune pozitivă asupra problemelor corpului, dar să fie lucrurile chiar atât de frumoase sau este vorba doar despre un efect temporar.

In principiu, specialiștii susțin că împachetările corporale sunt o metodă excelentă de a vă remodela corpul pe termen scurt. După câteva zile, efectul tratamentelor corporale dispare, ceea ce va determina să faceți o evaluare a opțiunilor disponibile pentru a menține rezultatele obținute.

Pentru ca împachetările corporale să aibă efecte pe termen lung, ele trebuie să fie completate de o dietă sănătoasă și echilibrată, de masaje corporale de întreținere, precum și de un program constant de exerciții fizice.

Grape Wine

Împachetarea cu struguri este un tratament minunat pentru pielea uscată și matură, de asemenea pentru pielea bronzată care a fost supusă excesiv la soare. Împachetarea cu struguri are efecte antioxidante, hidratează și protejează pielea de îmbătrânire prematură. Împachetarea Grape Wine îmbunătățește aspectul exterior al pielii, mărește tonusul, normalizează funcționarea organelor interne, acționează eficient împotriva depunerilor de grăsime, ridică imunitatea și oferă vitamine și minerale.
Contraindicații pentru împachetarea cu struguri includ sarcina, boli oncologice, boli cardiovasculare, epilepsie și spasmofilie.

Green Tea

Ceaiul verde a fost recunoscut în întreaga lume drept un antioxidant cu proprietăți hidratante și anti-îmbătrânire, benefice nu doar pentru piele, ci și pentru întregul organism. Împachetarea Green Tea reprezintă o armă eficientă împotriva celulitei și excesului de greutate. Această împachetare este eficientă în procesul de slăbire. Masca din ceai verde stimulează metabolismul, contribuind la arderea grăsimilor și la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Chiar după prima procedură, se poate observa o scădere în greutate.
Contraindicațiile pentru împachetarea cu ceai verde includ afecțiuni cardiovasculare, varice, boli de piele și expunerea recentă la soare sau solar.

Ciocolata

Un ritual SPA delicios! Masca corporală de ciocolată este folosită în programele de relaxare Spa, programe anticelulitice și programe de fermitate a pielii corpului. Oferă lifting, hidratare intensivă, stimulează procesele metabolice, microcirculația, îmbunătățește tonusul și elasticitatea, uniformizează ușurarea pielii corpului, conferă pielii o textură mătăsoasă extraordinară.
Contraindicațiile pentru masca corporală de ciocolată includ boli cardiovasculare, varice, boli de piele și expunerea la soare sau solar.

Fango Algae

Nămolurile de alge bogate în iod influențează în special numeroase reacții biochimice, care reglează metabolismul celular în general și favorizează restaurarea echilibrului hidric și mineral al pielii. Deja după prima aplicație, pielea devine mai fină și tonifiată.

Cryofango

Aici folosim un nămol care conține alge marine și uleiuri esențiale specifice pentru prevenirea și combaterea celulitei și aspectului cojii de portocală. Prin răcirea zonelor tratate, întărește, tonifică și reactivează funcțiile țesutului cutanat, având un efect de drenaj. Deja după prima aplicare, pielea devine mai fină și mai netedă.

Termofango

Aplicarea unui nămol permite penetrarea ingredientelor active conținute în uleiuri esențiale care, în sinergie cu algele marine bogate în iod, stimulează reînnoirea celulelor și defavorizează dizolvarea grăsimilor. Efectul termic intervine cu o dublă acțiune împotriva celulitei, facilitând microcirculația periferică și îmbunătățind oxigenarea celulelor. Deja după prima aplicare, pielea rămâne fină, tonifiată și suplă.

Parafango

Este un amestec special, compus din nămol marin (alge și apă de mare, care previn retenția de apă), parafină (reține căldura), oligoelemente (săruri minerale, care redau elasticitatea pielii) și cofeină (stimulează circulația venoasă și limfatică).
Substanțele conținute în parafină stimulează activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea și îmbogățirea acesteia. Pe lângă aceste calități regenerative și energizante, parafina diminuează țesutul adipos și reduce celulita. Coapsele, gambele, talia, brațele, abdomenul și fesele pot fi subțiate vizibil.

Proprietățile apei de mare, ale nămolului și ale algelor marine sunt utilizate pentru îmbunătățirea texturii pielii încă din vremuri străvechi. Acest tratament acționează în țesutul subcutanat distrugând micro și macro nodulii celulitici, ajutând la arderea grăsimilor și la eliminarea toxinelor din organism. După 10-15 ședințe, celulita se poate reduce cu până la 2 grade!

Gift Card

Surprinde-i pe cei dragi
cu un cadou original

Programare online