Aqua Zona

Centrului Vivi Spa poate servi drept loc de refugiu din rutina zilnică. Petrecerea timpului aici și savurarea la maxim a acestor momente alungă oboseala acumulată și încarcă fiecare părticică a corpului cu o doză nouă de energie.

Aqua Zona include: bazin, hammam, jacuzzi, saună finlandeză, frigidarium (fântână de gheață), duș de contrast, duș emoțional, camera salină.

Bazinul

Piscina interioară este o oază de liniște și relaxare în orice sezon. Puteți folosi piscina pentru a vă răcori, revigora după ce ieșiți din hamam sau chiar să înotați. Pentru mulți dintre noi, înotul este un stil de viață și sunt bine cunoscute beneficiile practicării lui, atât pentru corp cât și pentru relaxarea minții.

Camera salină

Datorită proprietăților aseptice și bactericide ale sării, terapia la salină oferă numeroase beneficii organismului dvs: sprijină sistemul respirator, previne apariția virozelor, crește imunitatea, elimina toxinele.

Hammam

Descoperă adevărata senzație a stării de bine și răsfață-te în spațiul dedicat ritualului hammam, profitând de temperatura caldă și umiditatea care te învăluie într-o stare de relaxare divină. Hammam-ul este o baie cu aburi, un ritual ancestral, un adevărat răsfăț pentru corpul tău. Curăță pielea în profunzime, elimină toxinele și te scapă de stresul cotidian.

Sauna finlandeză

Sauna uscată este o procedură de termoterapie pentru întregul corp. Intensifică circulația sângelui, îmbunătățind sistemul cardiovascular și sistemul imunitar, pentru a fi protejat de infecții și răceli.

Detoxifierea profundă va dărui un aspect luminos, mai tânăr și suplu pielii, fiind ideală în procesul anti-aging. În plus, vei vedea îmbunătățiri ale somnului, în abordarea situațiilor stresante. Sugestia noastră este să completați o sesiune de saună cu un duș rece sau în Frigidarium, pentru a vă îmbunătăți circulația sângelui, a elimina toxinele și a vă întări imunitatea.

Frigidarium (fântâna de gheață)

Această baie rece cu fulgi de gheață reprezintă o atingere miraculoasă, nu doar pentru piele, ci pentru întreg organismul. Folosită în tandem cu sauna umedă sau cea uscată, această baie îmbunătățește circulația sanguină, accelerează recuperarea musculară după efort și reduce inflamațiile. În plus, pielea se catifelează și capătă un tonus excelent.

Jacuzzi

Jacuzzi este în primul rând o metodă de relaxare și eliminare a stresului. Dar căzile cu hidromasaj au și beneficii asupra sănătății noastre. Ele pot fi utilizate în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și a celor ale sistemului osos. Jacuzzi stimulează și metabolismul, iar persoanele care îl folosesc regulat pot constata o slabire mai rapidă. De asemenea, el este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism.

Duș de contrast

Este un duș care se efectuează atât cu apa rece cât și caldă, însă schimbul de temperatură se face brusc pentru a face un schimb de termoreglare a corpului.

Acesta este un mijloc excelent de creștere a tonusului vascular: peretele vascular și pielea sunt întărite, iar funcția de protecție a corpului în ansamblu este stimulată. Printre beneficii mai putem enumera: diminuarea durerilor de cap, acționează pozitiv asupra sistemului endocrin, antrenează termoregularea corpului, ajută în lupta cu celulita, întărește imunitatea organismului.

Duș emotional

Dușurile emoționale de obicei sunt utilizate pentru răcirea corpului după ședința de saună. Acestea revigorează corpul prin pulverizarea de picături foarte fine de apă rece, în timp ce o aroma răcoroasă învăluie aerul din duș. Și pentru a te detașa complet de grijile cotidiene, aceste dușuri sunt echipate cu difuzoare care vor reda sunetul valurilor sau al marii.
Dușuri emoționale cu programe ce alternează apa caldă cu cea rece, utilizate pentru îmbunătățirea circulației, relaxarea musculaturii și tonifierea pielii.
Dușurile emoționale pot fi folosite pur și simplu pentru a-ți răsfăța simțurile și a avea parte de cele mai relaxante momente și un somn cât mai liniștit. În acest sens există dușuri emoționale ce dețin o serie de programe cum ar fi dușul tropical, ceața rece, cu efecte cromatice, aromaterapie sau terapie prin muzică.

Gift Card

Surprinde-i pe cei dragi
cu un cadou original

Programare online