LPG masaj

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă. Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.

Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale ale pielii.

Pentru ce este indicat tratamentul LPG?

Elimină grăsimea. Echilibrul dintre producția și eliminarea grăsimii este menținut printr-un proces natural care se desfășoară la nivelul celulelor numite adipocite. Chiar și în cazul unui stil de viață perfect sănătos, activitatea acestor celule tinde să încetinească în timp, fapt ce duce la îngrășare sau la accelerarea depunerii grăsimii.

Elimină celulita. Celulita afectează 90% dintre femei și este rezultatul atât a depozitării de grăsimi în adipocite (celulele grase), cât și a retenției de apă din organism. Pe măsură ce numărul adipocitelor crește, țesutul conjunctiv care le conține trage de suprafața pielii și o deformează. În același timp, circulația este blocată, fapt ce menține acest cerc vicios. Astfel, apare celulita și inevitabilul aspect de coajă de portocală.

Elimină senzația de picioare grele. Picioarele grele, durerile de picioare și gleznele umflate sunt rezultatul circulației limfatice și sangvine slabe. Acest lucru explică fluctuațiile de greutate de-a lungul unei singure zile sau de-a lungul unei luni în cazul femeilor. Statul în picioare, o dietă bogată în sodiu, îmbrăcămintea prea strânsă sau chiar temperaturi ridicate pot perturba funcționarea corectă a sistemului circulator, fapt ce duce la apariția senzațiilor neplăcute și la apariția celulitei.

Piele mai fermă. Din cauza fluctuațiilor de greutate, a sarcinii, a trecerii timpului și a altor factori, pielea își pierde treptat tonusul și suplețea. Chiar dacă pierderea de fermitate afectează pielea de pe întreg corpul, anumite zone sunt mai sensibile, precum: zona interioară sau posterioară a coapselor, stomacul, brațele etc.

Deja după prima ședință, te vei simți mai bine, deoarece senzația de corp ușor, de wellness va fi prima pe care o vei observa. Însă scăderea în volum sau dispariția celulitei e un process puțin mai îndelungat dar inevitabil! Rezultatele urmează să fie observate după 3 – 6 ședințe și pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Vivi Spa are o experiență de 12 ani cu aparatajele LPG® și avem toată încrederea și convingerea de a aduce rezultate frumoase clienților noștri!

Miostimulare

Procedură fizioterapeutică, care se bazează pe stimularea contracției musculare cu impulsuri electrice de o intensitate joasă. Este recomandată persoanelor, care nu au timp sau din motive de sănătate, nu pot frecventa sala de sport și/sau le este contraindicat efortul fizic activ.

În timpul ședinței noi activăm mușchii, care au nevoie să crească în volum și totodată datorită acestui „antrenament pasiv” înlocuim țesutul adipos cu cel muscular.

Presoterapie

Sau drenaj limfatic este un tratament care stimulează funcționarea sistemului limfatic prin compresia și decompresia controlată a anumitor părți ale corpului. Această terapie ajută să scapi de toxine și de retenția de apă, să îți îmbunătățești circulația sangvină, să lupți contra celulitei și să îți întărești sistemul imunitar.

Efectuarea drenajului limfatic prin presoterapie implică folosirea unui echipament special care conține mai multe compartimente. Echipamentul controlează presiunea folosită în terapie și este prevăzut în multe cazuri cu opțiunea alegerii programului potrivit pentru fiecare client.

RF corporal

Radiofrecvența livrează căldura în țesut bazat pe proprietățile țesutului în sine și nu depinde de pigmenții din țesut. Tratamentul cu radiofrecvență este un tratament estetic non-ablativ, ceea ce înseamnă că acționează direct în profunzimea pielii, fără a afecta stratul de la suprafață. Reconturează pielea, redă fermitatea, incurajează producerea colagenului. Încălzește mezodermul și hipodermul, atragând colagenul spre suprafață.

Beneficiile: îmbunătățește circulaţia sanguină şi limfatică, intensifică temperatura interioară şi metabolismul cu ajutorul efectului de încălzire a temperaturii în profunzime, relaxează muşchii şi diminuează durerea, activează celulele tenului – diminuează ridurile, tonifică şi tratează tenul, prin acţiunea termică ce ajunge la nivel celular, grăsimea este topită şi se produce o scădere considerabilă a celulelor grase din organism, astfel reducându-se circumferinţa, acţiune termică intensă, ce pătrunde în epidermă la o adâncime de două ori mai mare.

Hidromasaj(masaj subacvatic)

Masajul subacvatic sau hidromasajul este efectuat cu presiunea jetului de apă în cadă. Are un efect pozitiv asupra întregului sistem cardiovascular. Stimulează metabolismul datorită faptului de îmbunătățire a circulației sangvine.

Hidromasajul este o metodă extraordinar de bună în combaterea celulitei și depunerilor de grăsime. În afară de toate acestea, redă pielii un aspect sănătos. Datorită presiunii înalte, se înlătură celulele moarte ale pielii. Ca și oricare masaj, hidromasajul stimulează producția de colagen.

Indicații: edeme, depuneri locale de grăsime, celulită, scăderea tonusului muscular, oboseală cronică, boli ale sistemului nervos, boli ale organelor digestive, insomnie, boli ale sistemului cardiovascular.

Contraindicații: sarcina, boli de inimă acute, procese inflamatorii, varicoza, afecțiuni ale pielii, răni deschise.

Împachetările

Au drept scop accelerarea pierderii greutății în volum. Acestea sunt împachetările: Fango Algae, Cryofango, Termofango, Parafango. De-a lungul anilor am obținut rezultate spectaculoase datorită acestor împachetări!

Fango Algae. Nămolurile de alge bogate în iod influențează în special numeroase reacții biochimice, care reglează metabolismul celular în general, favorizează restaurarea echilibrului hidric și mineral al pielii. Deja după prima aplicație, pielea devine mai fină și tonifiată.

Cryofango. Aici folosim un nămol ce conține alge marine și uleiuri esențiale specifice pentru prevenirea și combaterea celulitei, aspectului cojii de portocală. Prin răcirea zonelor tratate, întărește, tonifică, reactivează funcțiile țesutului cutanat și are un efect de drenaj. Deja după prima aplicare, pielea devine mai fină și mai netedă.

Termofango. Aplicarea unui nămol care permite penetrarea ingredientelor active conținute în uleiuri esențiale care, în sinergie cu algele marine bogate în iod, stimulează reînnoirea celulelor și defavorizează dizolvarea grăsimilor. Efectul termic intervine cu o dublă acțiune împotriva celulitei, prin facilizarea microcirculației periferice și îmbunătățirea oxigenării celulelor. Deja după prima aplicare, pielea rămâne fină, tonifiată și suplă.

Parafango este un amestec special compus din nămol marin (alge și apă de mare, care previn retenția de apă), parafina (reține căldura), oligoelemente (săruri minerale, care redau elasticitatea pielii) și cofeină (stimulează circulația venoasă și limfatică).

Substanțele conținute în parafină stimulează activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea și îmbogățirea acesteia. Pe lângă aceste calități regenerative și energizante, parafina diminuează țesutul adipos și reduce celulita. Coapsele, gambele, talia, brațele, abdomenul și fesele pot fi subțiate văzând cu ochii.

Proprietățile apei de mare, ale nămolului și ale algelor marine sunt utilizate pentru îmbunătățirea texturii pielii încă din vremuri străvechi. Acest tratament acționează în țesutul subcutanat distrugând micro și macro nodulii celulitici, ajutând la arderea grăsimilor și la eliminarea toxinelor din organism. După 10-15 ședințe, celulita se poate reduce cu până la 2 grade!

Important să știi! Un program de remodelare corporală deseori presupune combinația între toate aceste proceduri. După o consultație GRATUITĂ, veți primi recomandările specialistului, reieșind din necesitățile și particularitățile Dvs.

Gift Card

Surprinde-i pe cei dragi
cu un cadou original

Programare online