MASAJ

Masajul reprezintă una dintre cele mai îndrăgite metode de relaxare. Este recomandat pentru a îmbunătăți starea de sănătate, fiind considerat drept instrument pentru diminuarea stărilor emoționale și psihologice negative ca stresul, tristețea, depresia, melancolia ș.a. Centrul ViviSpa vă propune un spectru larg de masaje în dependență de necesitățile și dorințele dvs.

La Vivi Spa avem 9 tipuri de masaje:

Masaj clasic

Masajul clasic încetinește și corectează procesul de îmbătrânire, crește longevivitatea, normalizează somnul și metabolismul la nivelul pielii și activitățile tuturor organelor interne, elimină fenomenele stagnante din organism. Efectul său global se datorează faptului că, în procesul masajului se stimulează punctele biologice active situate pe întreaga suprafață a pielii, și prin ele – organele interne și întregul corp. Acest efect este util și pentru piele, pătrunzând în porii pielii, uleiul o înmoaie și o face mai elastică.

Masaj terapeutic

Indicații: dureri de spate, contracture musculare, dureri patologice ale coloanei vertebrale, dureri articulare, afecțiuni metabolice și endocrine, afecțiuni ortopedico-traumatice ale aparatului osteo-muscular, afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni respiratorii.
Beneficii: intensifică circulația limfatică și sanguină, înlătură spasmele de orice etiologie, luptă împotriva durerilor de cap, de spate, corectează ținuta, declanșează mecanismele de autovindecare a organismului.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic manual reduce țesutul adipos și acționează favorabil asupra zonelor afectate de celulită. Se folosesc creme anti-celulită cu efect termo-activ și reducător. Aceste creme îmbunătățesc micro-circulația în zonele cu celulită mărind efectul lipolitic. Acest efect duce la diminuarea stratului de grăsime, concomitent cu reducerea retenției de lichide. Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor tratate și se produce un efect de lifting muscular.
Beneficiile ședințelor de masaj anti-celulitic: elimină celulita, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui, tonifiază musculatura, ajută la spargerea și eliminarea micro și macro nodulilor celulitici, reduce stratul adipos, ajută în redobândirea elasticității și fermității pielii.
Contraindicații: inflamații acute dermatologice, varice pronunțate (se va ocoli zona cu probleme), primele zile de menstruație.

Masaj Aromaterapie

În timpul masajului aromaterapeutic, uleiurile cu diferite arome sunt utilizate pentru a intensifica experiența. În timpul unui astfel de masaj, poți utiliza orice aromă de ulei dorești. Fie că vrei să îți relaxezi mintea și corpul sau că vrei să te umpli de energie și să-ți revitalizezi organismul, masajul aromaterapeutic este alegerea perfectă deoarece există câte un ulei de masaj aromat pentru fiecare dintre aceste situații.
Masajul aromaterapeutic este perfect în cazul în care vrei să ai parte de următoarele experiențe: dacă vrei să te reîncarci cu energie după o săptămână lungă și grea, dacă te simți stresat sau anxios, dacă simți dureri ușoare în corp, dacă vrei să te relaxezi mai mult decât o poate face un masaj obișnuit, dacă vrei să amplifici experiența unui masaj.
O asemenea experiență te va face să descoperi proprietățile vindecătoare ale uleiurilor esențiale.

Masaj Loving Hands

Terapia pentru minte, corp și suflet. Scopul acestei terapii este ca fiecare atingere efectuată să realizeze conectarea sau reconectarea corp-inimă-spirit. Unică prin mișcările sale, terapia Loving Hands relaxează corpul, descătușează inima și curăță sufletul, asigurând atingerea armoniei și păcii interioare, atît cu propria persoană cît și cu mediul înconjurător.
Beneficii: îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, înlătură spasmele musculare, reechilibrează cursul energiei vitale, eliberează blocajele psihoemoționale, favorizează depășirea situațiilor de stres și lipsa încrederii în sine, combate migrenele, surmenajul și depresia.

Masaj cu bețe de bambus

Masajul cu bețe de bambus este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal pentru remodelare corporală.
Beneficii: reduce circumferința în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) și circulația sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează și energizează organismul.
Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.

Masaj cu pietre calde

Cu mii de ani în urmă, civilizațiile străvechi foloseau asocierea dintre masaj, căldură și diferite tipuri de roci ca instrument terapeutic pentru a genera relaxarea, echilibrarea energetică și curățarea organismului de toxine. Masajul cu pietre vulcanice își are originea în India, unde cu mii de ani în urmă, oamenii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite de apele termale, la indicațiile unui tămăduitor sau vraci. În cultura terapiilor moderne, această practică a fost preluată și transformată într-un ritual extins de care se poate bucura întregul corp.

Masaj Thailandez

Comparativ cu masajul clasic suedez, care este cel mai des întâlnit în zona noastră, masajul thailandez este cu totul altceva. Acesta folosește elemente de yoga și stretching pasiv, unde terapeutul întinde corpul persoanei masate, și, în același timp, lucrează cu punctele energetice ale corpului.
Masajul thailandez nu se efectuează pe masa de masaj, ci, cel mai adesea pe o saltea direct pe sol. Clientul rămâne îmbrăcat în haine largi și confortabile, iar maseur-ul nu folosește nici un fel de produse pentru masaj.
Spre deosebire de alte tehnici, în cadrul masajului thailandez este masat întregul corp la o ședință, nu doar o parte a acestuia
Ca și în cazul tuturor tipurilor de masaj și aici este valabil faptul, că fiecare terapeut oferă o altă experiență.
Beneficii: relaxarea întregului corp, ameliorarea durerilor musculare și articulare, relaxarea tendoanelor și o mai bună mobilitate corporală, îmbunătățirea circulației limfatice, detoxifierea corpului, stabilizarea tensiunii arteriale și îmbunătățirea circulației sanguine, întărirea sistemului imunitar, reducerea stresului, relaxarea minții, calmarea și întărirea sistemului nervos, îmbunătățirea puterii de concentrare.
Nu se recomandă persoanelor care nu au avut experiențe cu alte tipuri de masaj.

Masaj antistres

Masajul antistres presupune masarea la nivel de umeri, gât, zona cervicală.
Când gâtul devine înțepenit, acest fapt poate reduce fluxul de sânge, ceea ce poate cauza probleme serioase de sănătate. Aceste probleme pot varia de la oboseală și amețeli până la funcționarea proastă a sistemului imunitar. Un masaj terapeutic al gâtului cu ulei masat în piele poate elimina toxinele și relaxa mușchii, contribuind în același timp la mobilitatea articulațiilor.

INFORMATIE GENERALĂ

Uleiurile folosite la masaje sunt unice și aromatizante. Pentru fiecare tip de masaj există o tehnică specifică.

Este important să consulți un terapeut sau un specialist înainte de a alege un tip de masaj. Ei pot evalua starea ta de sănătate și pot recomanda tipul de masaj cel mai potrivit pentru tine, în funcție de nevoile și preferințele tale.

Gift Card

Surprinde-i pe cei dragi
cu un cadou original

Programare online