Servicii
Laser Dioda
Laser Dioda Versus 3 Color este PRIMUL aparat de epilare cu laser din Republica Moldova ce încorporează 3 lungimi de undă, potrivite pentru toate tipurile de păr! - Lungimea de undă Alexandrite 755nm - este concepută special pentru părul deschis și părul subțire.⠀ - Lungimea de undă Diode 808nm - este lungimea de undă clasică în epilarea cu laser. ⠀ - Lungimea de undă Yag 1064nm - este proiectată pentru tipurile de piele mai închise. Combinația celor trei lungimi de undă constituie calea sigură și nedureroasă spre epilarea definitivă! Datorită acestei soluții inovatoare, tratamentul este unul sigur și confortabil. Performanțele uimitoare a epilatorului Laser Dioda Versus 3 Color se datorează generatorul produs în SUA!
Aqua Zona
Aqua zona centrului ViviSpa poate servi loc de refugiu din rutina zilnică. Petrecerea timpului aici și savurarea la maxim a acestor momente alungă oboseala acumulată și încarcă fiecare părticică a corpului cu o doză nouă de energie.
În aqua zonă se include bazinul, hamamul și camera de relaxare, unde se servește un ceai din plante naturale.
Masaj
Masajul reprezintă una dintre cele mai îndrăgite metode de relaxare. Este recomandat pentru a îmbunătăți starea de sănătate, fiind considerat drept instrument pentru diminuarea stărilor emoționale și psihologice negative ca stresul, tristețea, depresia, melancolia ș.a.
Centrul ViviSpa vă propune un spectru larg de masaje în dependență de necesitățile și dorințele dvstră.
Estetica corporală
Estetica corporală reprezintă o temă actuală în rândul femeilor moderne. Fiecare femeie tinde să arate bine, pentru a se simți sigura și împlinită.

Centrul ViviSpa a selectat cele mai performante și eficiente proceduri de Remodelare corporală, pentru a vă oferi în termen scurt un rezultat pe măsură.
Împachetări
Împachetările au beneficii multiple asupra frumuseții și sănătății și în dependență de tip răspund anumitor probleme corporale. În funcție de efectele, pe care doriți să le obțineți, Vivi Spa vă oferă mai multe tipuri de împachetări corporale.
Cosmetologia
O piele tînără și frumoasă întotdeauna atrage privirile celor din jur. Ea necesită o îngrijire corectă și calitativă. Procedurile cosmetologice profesionale au ca scop prevenirea îmbătrînirii precoce a pielii, menținerea tinereții, dar și corectarea unor neajunsuri ale ei.
Spa-complexe
Pentru a petrece câteva ore de relaxare și destindere, centrul ViviSpa vă oferă la alegere SPA Complexe pentru doamne, domni sau cupluri.
Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md