Hamam+Bazin

Hamam+Bazin

Durata procedurii: 30/60 min.

Preț: 250/300 lei | 600 lei (1 oră)


sau prin
Detalii despre serviciu

Beneficiile Hamamului

Hamam-ul este un ritual de înfrumusețare și întărire a organismului, avînd o capacitate extraordinară de a reda starea de bine și de a purifica corpul, atît pe exterior, cît și pe interior. Nu doar că îți curăți pielea în cel mai eficient mod posibil, dar îți purifici și organele interne, eliberîndu-le de toxine. Spre deosebire de sauna obișnuită, hamam-ul îți oferă o plonjare într-o atmosferă caldă și umedă, mai puțin agresivă și mai puțin periculoasă pentru inimă. Baia de aburi are o serie de proprietați curative pentru bolile reumatice, digestive, respiratorii, afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare, obezitate, tulburări de metabolism, boli renale, dermatologice și ginecologice, și te pune pe picioare în perioadele de convalescență.
 

Curațare profundă a pielii.

Aburii calzi pătrund cu ușurință în piele și declanșează treptat transpirația, precum și eliminarea toxinelor și a impuritatilor din cele mai profunde straturi ale epidermei. Porii fiind deschiși, pielea respiră și se regenerează, accelerînd procesul de eliminare a celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat, iar circulatia sanguină este vizibil îmbunătățită.
 

Contraindicațiile:

Nu se permite persoanelor bolnave de cancer, boli cardiace, boli ale pielii în stare acută, tuberculoză, epilepsie sau persoanelor însărcinate în primul trimestru.

 

*Se interzice
- utilizarea remediilor cosmetice pentru corp, a diverselor crupe, etc.
- aducerea şi consumarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice.
- accesul copiilor/adolescenților cu vârsta sub 18 ani.
- producerea zgomotului, comunicarea zgomotoasă, care creează disconfort celorlalte persoane ce se află în complex.
- aflarea în aqua zona fără costum de baie și șlapi.

 

Detalii despre bazin:

  • Temperatura apei în piscină: 24-26°С
  • Dimensiune: 7,5 m * 2,8 m.
  • Adîncime: 1,6-1,8 m.
  • Bazinul este dotat cu echipament performant de filtrare a apei (filtrare non-stop), care este determinat nu doar să purifice apa, dar și să mențină perospețimea apei pentru o perioadă îndelungată de timp.
  • De asemenea bazinul dispune de hidromasaj, care tonifică corpul și conferă energie.
     

Beneficii înot:

Pe lîngă beneficiile aduse sănătății, înotul favorizează o condiție fizică de invidiat. Acest tip de sport tonifică atît fesele, cît și muschii pectorali. Coapsele, gambele și abdomenul se vor forma armonios, iar mușchii omoplaților vor avea tendința de a se dezvolta.

Înotul va ajuta enorm în problemele de circulație sau de coloană. Și femeilor însărcinate le este recomandat înotul, deoarece acest sport ajută la îndreptarea mușchilor abdominali și a umerilor, zone foarte solicitate ale trupului unei grăvide. Mișcarea în apă poate reduce și durerile încheieturilor, presiunea ridicată a sîngelui și disconfortul asociat cu sarcina.

 

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md