Împachetarea Detox Alge

Împachetarea Detox Alge

Durata procedurii: 60/90 min.

Preț: 500/550 lei

Algele sunt plante marine cu o excepțională bogăție de oligoelemente, vitamine și enzime. Reprezintă un eficient remediu natural pentru toninficarea țesuturilor. Tratamentele bazate pe alge sunt ideale pentru persoanele care suferă de celulită, demineralizare, obezitate și îmbătrînirea prematură. Odată cu utilizarea preparatelor bazate pe alge sunt obținute într-un timp scurt, rezultate excelente pentru un corp proporționat și un țesut mai compact și tonic.
Detalii despre serviciu

Beneficiile împachetării cu alge:

Împachetările cu alge marine te ajută să slăbești și să îți tonifiezi anumite zone fără prea mult efort din partea ta. Încă de la prima ședință îți vei simți pielea mai curată, mai catifelată și mai elastică. Dacă urmezi o perioadă mai lungă de timp astfel de tratamente corporale, vei observa cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc treptat cîțiva centimetri din zonele pe care le-ai aplicat (abdomen, picioare, brațe, posterior).
Principalele scopuri ale acestor tratamente sunt pierderea kg-lor în plus, eliminarea excesului de lichid din țesuturi și detoxifierea organismului. De asemenea, aceste împachetări îți oferă o senzație de prospețime după fiecare aplicare, revigorînd întregul organism, și îți hrănesc pielea cu vitamine și minerale, prevenind îmbătrînirea prematură. 
 

Contraindicații:

Împachetările cu alge nu vă sunt recomandate dacă suferiți de boli de piele, epilepsie sau hipertensiune arterială. De asemenea, dacă suferiți de alte afecțiuni, cereți sfatul medicului înainte de a face împachetările corporale.
 

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex!
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 5 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md