Injectări Lipolitice

Injectări Lipolitice

Durata procedurii: 30-60 min.

Preț: 20-100 euro


sau prin
Detalii despre serviciu

Lipoliza prin injectări este soluția ideală pentru eliminarea țesutului adipos localizat de dimensiuni mici și medii, împotriva căruia sportul și dieta se dovedesc ineficiente.

Cum funcționează lipoliza prin injectare?

Această procedură presupune injectarea în stratul de grăsime a unei substanțe sau a unui amestec de substanțe ce se regăsește în mod natural în organismul nostru și îndeplinește rolul de a descompune grăsimile si a reduce numeric adipocitele.Odată injectată în țesutul gras subcutanat, această substanță va desface celulele grase (adipocitele) în nanoparticule.

Contraindicații:

Injectările lipolitice nu se pot realiza persoanelor care suferă de patologii hepatice, boli renale, cardiovasculare sau cu antecedente oncologice. Deasemenea, sunt interzise în sarcină și alăptare.

Detalii curs:

În funcție de grosimea țesutului adipos, recomandăm 5-8 ședințe, la un interval de 2-3 săptămâni. Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe.

1. Curs de mezoterapie pentru corp « drenaj si detox” constă din 5 ședințe cu interval de 2-3 săptămâni; costul unei proceduri variază de la 22-98 eu (1 etapă 28 eu; a 2 - 22 eu; a 3- 24 eu; a 4 - 52 eu; a 5 -98 eu) se injectează paracetibral! Se face cu scopul de a acționa și a activa procesul de detox și drenare pentru întregul corp!

2. Cura de “lipoliză și grăsimi localizate” include 6 ședinte cu interval de 3 săptămâni! Se injectează local, prețul unei ședințe variază 50-70 eu!

3. Curs injectări “ anticelulitice” include 10 ședinte cu interval de 3 săptămâni! Prețul depinde de volumul zonelor injectate, variază de la 34 - 96 eu pentru o ședință!

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md