Laminagere gene/sprâncene

Laminagere gene/sprâncene

Durata procedurii: 60-90 min.

Preț: 300-400 lei


sau prin
Detalii despre serviciu

Laminarea genelor/sprâncenelor este o tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor/sprâncenelor naturale. Este o procedură 2 în 1, fiind o metodă de înfrumusețare, dar și tratament, iar rezultatul durează până la 6-8 săptămâni.
Laminarea genelor este potrivită tuturor celor care mizează pe naturalețe, persoanelor care au genele scurte și deschise la culoare, celor cu genele drepte. Este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.
*Imediat după procedură, genele vor avea un aspect de parcă ar fi lipite între ele, însă a doua zi, când le puteți pieptăna/da cu rimel (dacă simțiți nevoia), vor arăta impecabil.
Vitamin Lash este cel care face minunea în ceea ce privește regenerarea și îmbunătățirea aspectului genelor! Este alcătuit din acid hialuronic, keratină, colagen, uleiuri hrănitoare ca arganul sau ricinul și vitamine și minerale necesare acestora. De asemenea, ultimul serum este și el compus tot din substanțe hrănitoare pentru firul de păr.

Contraindicaţii:
- alergii
- sarcină şi alăptare
- herpes (buze, ochi)
- dermatită (zona feţei)

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md