Masaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Durata procedurii: 50 min.

Preț: 420 lei


sau prin
Detalii despre serviciu

Ce reprezintă?

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul că reduce țesutul adipos și acționează favorabil asupra zonelor afectate de celulită. Ședințele de masaj anti-celulitic ameliorează funcționarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar după perioade prelungite de stres sau datorită dereglărilor/disfuncțiilor hormonale.

Ședintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din țesuturi redînd pielii elasticitatea. Acesta acționează asupra musculaturii, articulațiilor și ligamentelor.

La “Vivi Spa” beneficiați de ședinte de masaj anti-celulitic cu minimum de disconfort și maximum de efecte, întrucît folosim creme anti-celulită cu efect termo-activ și reducător. Aceste creme îmbunătățesc micro-circulația în zonele cu celulită mărind efectul lipolitic. Acest efect duce la diminuarea stratului de grăsime, concomitent cu reducerea retenției de lichide. Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm și se produce un efect de lifting muscular. Ședințele de masaj anti-celulitic sunt realizate de persoane specializate și calificate în masaj.
 

Beneficiile ședințelor de masaj anti-celulitic:

  • elimină celulita, 
  • stimulează și îmbunătățește circulația sîngelui, 
  • tonifică musculature, 
  • ajută la spargerea și eliminarea micro și macro nodulilor celulitici,
  • reduce stratul adipos, 
  • ajută în redobîndirea elasticității și fermității pielii. 
     

Cîte ședințe sunt necesare?

Rezultatele:

  • se observă după primele 4-5 ședinte intensive, aspectul de coajă de portocală dispare vizibil iar pielea este mai netedă;
  • în circumferință după un tratament complet se elimină pînă la 7 cm.
 

Contraindicații:

Inflamații acute dermatologice, varice pronunțate (se va ocoli zona cu probleme). În perioada menstruației ședințele de masaj anti-celulitic se pot face la o intensitate medie. Totuși, se recomandă întreruperea ședințelor de masaj anti-celulitic mai ales în primele 2-4 zile de menstruație, cînd corpul este mai sensibil și nu suportă intensități mai mari. Perioada de întrerupere se poate prelungi atît timp cît fluxul menstruației este abundent.

Atentie!
Ședințele de masaj anticelulitic trebuie efectuate intensiv, de 3 ori pe săptămînă, iar după obținerea rezultatelor dorite, o ședință pe săptămînă pentru întreținere.
 

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md