Piling turcesc cu masaj de spuma

Piling turcesc cu masaj de spuma

Durata procedurii: 1-3 pers. - 60 min. | 4-8 pers. - 30 min.

Preț: 500/550 lei/pers. | 330 lei/pers.

Piling turcesc este unul dintre cele mai complexe tratamente de revigorare și tonifiere musculară. Asigură revigorarea organismului, hidratează pielea și nu în ultimul rînd relaxează, fiind completat cu un masaj specific oriental.

Deasemenea curăță pielea în profunzime - pielea devenind mai netedă și mai catifelată, circulația sîngelui este stimulata, iar căile respiratorii sunt eliberate.
Detalii despre serviciu

Care sunt etapele procedurii?

Pentru început vă relaxați în hamam aproximativ 15 minute. Apoi se trece la efectuarea procedurii și anume: se face o clătire a corplui cu apă la 30-38 de grade după care urmează un peeling (scrub) cu manușa kese.
După ce pielea a fost curațată, urmează cea mai interesantă parte a ritualului: partea înspumată, prin care, cu ajutorul unui sac, se acoperă tot corpul cu spumă și urmează un masaj al corpului energizant.
După terapia dată, urmează un timp petrectut în bazin. Iar pentru ca relaxarea să fie absolută, la final, savurați un ceai din plante natural servit în camera de relaxare.


Contraindicațiile:

Nu se permite persoanelor bolnave de cancer, boli cardiace, boli ale pielii în stare acută, tuberculoză, epilepsie sau persoanelor însărcinate în primul trimestru.

 

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex!
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 5 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md