Sprâncene

Sprâncene

Durata procedurii: 30 min.

Preț: 50/70 lei


sau prin
Detalii despre serviciu

Încadrând chipul şi subliniind privirea, sprîncenele contribuie foarte mult în comunicare, fiind responsabile pentru 80% din mimica feţei – sprâncenele arcuite denotă uimire, cele apropiate anunţă supărare, sprâncenele aproape deloc arcuite sugerează blândeţe, seninătate. Iar odată ce intervenim prin pensare, expresivitatea sprâncenelor nu cunoaşte limite.


Datorită puterii lor de a conferi personalitate feţei, sprâncenele au fost cel mai puternic influenţate de moda veacurilor. în  anii 1920, sprâncenele naturale erau rase şi redesenate într-o linie subţire şi alungită, cu un aer uşor pensativ, dramatic, iar după un deceniu se purta o formă de sprâncene asimetrică, curbată, însă tot subţire.


Treptat, sprâncenele au căpătat în 1940 o grosime medie, care a rămas populara până în anii ’50, când modelul de sprâncene închise la culoare purtat de Veronica Lake a marcat moda şi a stabilit tendinţele în materie de modele de sprâncene.
În deceniile ce au urmat, forma clasică de sprâncene a devenit etalonul frumuseţii, modelul fiind preferat şi în zilele noastre de majoritatea femeilor. Iar pentru a deveni arcuite, ascendente, dese şi simetrice, sprâncenele au nevoie de îngrijire susţinută.

Un Cetificat Cadou
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou original!
Ce se include
În Certificat Cadou puteţi include: o sumă, o procedură sau un Spa Complex! Minim 500 lei.
Valabilitatea
Certificatul Cadou este valabil 6 luni din ziua procurării!
Cum obţinem un Certificat Cadou

Pentru a procura un Certificat Cadou vă apropiaţi la salon, str.Socoleni 17/1

060 85 84 86 info@vivispa.md